Skip to content

AI som hjälpmedel i contentskapande

En trång sektor för att driva försäljning och kommunikation via digitala kanaler har alltid varit att få fram innehåll till det man vill publicera och det man vill kommunicera.

Här kan sannolikt AI göra stor nytta, Kraven på att det ska gå snabbt att få fram, vara relevant och aktuellt gör att vi behöver hitta ett annat sätt att producera innehåll. Jag testar lite olika modeller för detta, här är ett exempel:

Som en del av min strategi använder jag Linkedin flitigt, jag skriver inlägg på linkedin i princip dagligen. För att på ett enkelt sätt kunna göra detta med bibehållen kvalite så använder jag en AI en tjänst som heter Textcortex

I tjänsten har jag laddat in allt innehåll jag skapat, jag koppar också tjänster där jag skapar innehåll kontinueligt, som tex siten, linkedin, transcriberingar av möten mm till Textcortex

Sen kan jag enkelt ställa en fråga till AIn, tex ”ge mig de 3 bästa tipsen när man ska välja CRM…” jag får ett svar som jag kan redigera om jag vill och sen publicera.

Måste man ha nytt innehåll varje dag då? Nej verkligen inte, när såg du senast en annons som inte hade samma innehåll…

Back To Top